Ośrodek Inwest w Smardzewicach serdecznie zaprasza na weekend wielkanocny.
Oferujemy znakomitą kuchnię i wizytę w nowo wyremontowanym, komfortowym obiekcie.
Proponujemy pobyt trzy – lub czterodniowy.
Pobyt czterodniowy – od piątku 25 marca do poniedziałku 28 marca – cena 390 zł/osoba
W ramach pakietu proponujemy:
- 3 noclegi w pokojach dwu-, trzy-, czteroosobowych (typu „studio”) – w poniedziałek wydłużona doba hotelowa do godz. 16:00,
- 3 śniadania wielkanocne z tradycyjnymi i regionalnymi potrawami,
- 2 obiadokolacje – w Wielką Sobotę i Niedzielę Wielkanocną,
- obiad w Poniedziałek Wielkanocny,
- wieczorne malowanie pisanek w Wielki Piątek,
- w Wielką Sobotę wspólne przygotowywanie koszyczków wielkanocnych,
- darmowy parking i dostęp do Wi-Fi,
- możliwość spacerów po leśnych trasach oraz wycieczki rowerowe,
- wypoczynek w klimatycznym, cichym i spokojnym otoczeniu.
Pobyt trzydniowy – od soboty 26 marca do poniedziałku 28 marca – cena 280 zł/osoba
W ramach pakietu proponujemy:
- 2 noclegi w pokojach dwu-, trzy-, czteroosobowych (typu „studio”) – w poniedziałek wydłużona doba hotelowa do godz. 16:00,
- 2 śniadania wielkanocne z tradycyjnymi i regionalnymi potrawami,
- 2 obiadokolacje – w Wielką Sobotę i Niedzielę Wielkanocną,
- obiad w Poniedziałek Wielkanocny,
- darmowy parking i dostęp do Wi-Fi,
- możliwość spacerów po leśnych trasach oraz wycieczki rowerowe,
- wypoczynek w klimatycznym , cichym i spokojnym otoczeniu.
Nasze specjalne, świąteczne menu
Piątek, 25 marca
Obiadokolacja – krem brokułowy z rozmarynem, dorsz w płatkach migdałowych na kolorowej sałacie, wielkanocny śledzik w rożnych smakach, domowa szynka z ćwikłą, pstrąg w galarecie.
Sobota, 26 marca
Śniadanie (w formie bufetu szwedzkiego) – sałatka wiosenna z bazylią, szynka domowa z chrzanem, deska serów, twarożek z wiejską śmietaną, mozzarella z pomidorami, francuskie rogaliki z konfiturą, gorące bułeczki z pieca, jajecznica ze szczypiorkiem (serwowana na życzenie).
Obiadokolacja – przystawka: mus z gęsich wątróbek; zupa bogracz, kotlet devolaile, mus z batatów, bukiet warzyw; deser – lody z bitą śmietaną i bakaliami.
Bufet z kawą, herbatą i zimnymi napojami w ciągu dnia dostępny bez ograniczeń.
Niedziela, 27 marca
Śniadanie wielkanocne – jajka faszerowane: szynką, łososiem, pieczarkami; żurek staropolski z białą kiełbasą i jajkiem z nutą chrzanową, półmisek mięs pieczonych, staropolskie wędliny wędzone, galantyna z kurczaka z sosem cumberland, pasztet wielkanocny, sałatka z przepiórczych jaj z rzeżuchą, lokalne pieczywo na zakwasie, masło, sosy.
Obiadokolacja – rosół z kaczki z makaronem czterojajecznym; pierś z indyka z musem migdałowym, ziemniaki zapiekane, bukiet warzyw; deser – wielkanocne ciasta.
Bufet z kawą, herbatą i zimnymi napojami w ciągu dnia dostępny bez ograniczeń.
Poniedziałek, 28 marca
Śniadanie (w formie szwedzkiego stołu) – tradycyjne wędliny przygotowane przez nas oraz od lokalnych producentów, deska serów: gouda, królewski, kasztelan, sery pleśniowe, mozzarella ze świeżymi pomidorami i pesto, twarożki, jogurty, musli, jajka, mleko, dżemy, miód, masło, sałatki warzywne, pieczywo pszenne, żytnie, razowe, rogaliki. Na gorąco: parówki cielęce, jajecznica.
Obiad – zupa krem z pomidorów z nutą bazylii i mozzarelą; pieczeń z szynki w sosie borowikowym, kluseczki francuskie, bukiet jarzyn. Deser – sernik wiedeński z gorącym sosem czekoladowym.
Bufet z kawą, herbatą i zimnymi napojami w ciągu dnia dostępny bez ograniczeń.